info@vtransport.nl
Korte Zuwe 2, Werkhoven

Transport

Vtransport > Services > Transport

Onze betrouwbare chauffeurs en modern wagenpark.

Vcompany Transport biedt een groot aantal aan diverse transportdiensten voor de Vcompany Groep door het hele land.

Gespecialiseerd in diverse takken van transport, en  zijn daarom niet bang voor een uitdaging.

Ook hebben wij ervaring op het gebied van een grote diversiteit aan transportvormen.

Vtransport biedt onder anderen de volgende diensten voor de Vcompany Groep aan:

  • Rolcontainers
  • Pallets
  • Vlondervloeren transport
  • Attractie transport en opbouw
  • Overig transport

Chauffeurs

Vcompany Transport werkt met een jong en vast team wat het hele jaar wordt ingezet voor gevarieerde transport klussen. Hierdoor hebben onze chauffeurs veel ervaring en zijn flexibel inzetbaar. Een proactieve houding van de chauffeurs is wat ons team siert, ons visitekaartje en de basis voor veel fijne samenwerkingen.

Wagenpark

Vcompany Transport beschikt over bestelauto’s, bakwagens en vrachtwagens. Door ons aanbod aan verschillende opleggers kunnen wij ons wagenpark voor diverse klussen inzetten.

caddy2
BESTELAUTO

Met onze Mercedes Citan’s en flexibele insteek zijn wij in staat om spoed pakketten in een hoog tempo te bezorgen op de gewenste locaties. Onze bestelauto’s zijn voorzien van een Euro 6-motor en daardoor ook toegestaan in milieuzones.

bak
BESTELBUS

Met onze bestelbussen en bakwagens weten wij alle locaties te bereiken en is het mogelijk om klein transport snel en efficiënt te vervoeren door het hele land.

Door de wendbaarheid en Euro 6-motor van de wagens zijn wij in staat om De Vcompany Groep op centraal gelegen locaties te ondersteunen. Hierbij zijn milieuzones ook goed bereikbaar.

vrachtwagen
VRACHTWAGENS

Voor grote transport diensten hebben wij vrachtwagens met verschillende opleggers in ons wagenpark. De vrachtwagens beschikken over eigen ervaren chauffeurs die op moeilijk bereikbare locaties kunnen manoeuvreren. De vrachtwagens zijn milieuvriendelijk en mogen daardoor ook binnen milieuzones leveren.