info@vtransport.nl
Korte Zuwe 2, Werkhoven

Opslag

Vtransport > Services > Opslag

Centraal gelegen met zorg voor uw goederen.

VEILIG

Alle soorten goederen kunnen worden opgeslagen doordat onze warehouse beschikt over een goed beveiligingssysteem. Het voorraadbeheer kan ten allen tijden eenvoudig worden geraadpleegd voor volledig inzicht. Daarbij vinden wij het belangrijk dat producten met zorg worden behandeld.

BEHEER

Vcompany beschikt ook over opslagcapaciteit waarin uw voorraad kan worden verzorgd. Het gehele voorraadbeheer kan worden verzorgd waarin de voorraadstanden kunnen worden doorgegeven, minimale voorraden gesignaleerd en bestelmomenten aangegeven. Zo werken wij met een overzichtelijk WMS (Warehouse Management Software) systeem waarmee de voorraad van uw producten wordt bijgehouden. Dit geeft u inzicht in uw voorraadbeheer en biedt de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren.

DISTRIBUTIE

Vanuit onze centraal gelegen locatie verspreiden wij de artikelen voor de Vcompany Groep door het hele land.

Ons jonge en enthousiaste team is daarbij een echt visitekaartje door te bezorgen met een glimlach en met een proactieve houding.

Distributie kent sterke seizoensinvloeden en met ons wagenpark en grote personeelsbestand zijn wij in staat om hierin flexibel mee te schakelen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over opslag ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij vertellen u graag wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen.